Białka z pojedynczych komórekW
Białka z pojedynczych komórek
Ciemnienie enzymatyczneW
Ciemnienie enzymatyczne
Drożdże odżywczeW
Drożdże odżywcze
Ekspedycja (gastronomia)W
Ekspedycja (gastronomia)
Glony jadalneW
Glony jadalne
IzomaltW
Izomalt
KonserwaW
Konserwa
KonszaW
Konsza
Kuter (maszyna)W
Kuter (maszyna)
MaselnicaW
Maselnica
Matka octuW
Matka octu
MaturacjaW
Maturacja
MelasaW
Melasa
MrożonkaW
Mrożonka
Napełnianie osłonekW
Napełnianie osłonek
OdpierzanieW
Odpierzanie
PatroszenieW
Patroszenie
Potrawa półmięsnaW
Potrawa półmięsna
RaduraW
Radura
Reakcja MaillardaW
Reakcja Maillarda
Sztuczny lódW
Sztuczny lód
TemperingW
Tempering
Tetra PakW
Tetra Pak
Wilk (gastronomia)W
Wilk (gastronomia)
WysłodkiW
Wysłodki
Zacieranie (żywność)W
Zacieranie (żywność)