Kuchnia rosyjskaW
Kuchnia rosyjska
BlinyW
Bliny
Boeuf StroganowW
Boeuf Stroganow
ChołodećW
Chołodeć
Czak-czak (ciasto)W
Czak-czak (ciasto)
CzeburekW
Czeburek
EchpochmakW
Echpochmak
JukołaW
Jukoła
Kapusta morska (sałatka)W
Kapusta morska (sałatka)
KawiorW
Kawior
Kawior czarnyW
Kawior czarny
Kisiel owsianyW
Kisiel owsiany
Knysz (pierogi)W
Knysz (pierogi)
Kotlet de volailleW
Kotlet de volaille
Kotlet pożarskiW
Kotlet pożarski
KulebiakW
Kulebiak
Kurnik (pieróg)W
Kurnik (pieróg)
KutiaW
Kutia
Kwas miodowyW
Kwas miodowy
Makaron po-fłotskiW
Makaron po-fłotski
Marchew po koreańskuW
Marchew po koreańsku
Mąka gryczanaW
Mąka gryczana
OkroszkaW
Okroszka
OładyW
Ołady
Pascha (potrawa)W
Pascha (potrawa)
PastyłaW
Pastyła
PielmieniW
Pielmieni
Pierniki tulskieW
Pierniki tulskie
PierogiW
Pierogi
Pieróg (danie)W
Pieróg (danie)
PilawW
Pilaw
RazsolnikW
Razsolnik
SamowarW
Samowar
Solanka (zupa)W
Solanka (zupa)
SołomachaW
Sołomacha
SyrnikiW
Syrniki
SzcziW
Szczi
Śledź pod pierzynkąW
Śledź pod pierzynką
UchaW
Ucha
WarenikiW
Wareniki
WatruszkiW
Watruszki
Winegret (sałatka)W
Winegret (sałatka)
Zupa szczawiowaW
Zupa szczawiowa