WKuchnia rosyjska
WBliny
WBoeuf Stroganow
WChołodeć
WCzak-czak (ciasto)
WCzeburek
WEchpochmak
WJukoła
WKapusta morska (sałatka)
WKawior
WKawior czarny
WKisiel owsiany
WKnysz (pierogi)
WKotlet de volaille
WKotlet pożarski
WKulebiak
WKurnik (pieróg)
WKutia
WKwas miodowy
WMakaron po-fłotski
WMarchew po koreańsku
WMąka gryczana
WOkroszka
WOłady
WPascha (potrawa)
WPastyła
WPielmieni
WPierniki tulskie
WPierogi
WPieróg (danie)
WPilaw
WRazsolnik
WSamowar
WSolanka (zupa)
WSołomacha
WSyrniki
WSzczi
WŚledź pod pierzynką
WUcha
WWareniki
WWatruszki
WWinegret (sałatka)
WZupa szczawiowa