Kuchnia tajskaW
Kuchnia tajska
Artocarpus odoratissimusW
Artocarpus odoratissimus
Bazylia cytrynowaW
Bazylia cytrynowa
Pasta curryW
Pasta curry
Żółte curryW
Żółte curry
Etlingera wyniosłaW
Etlingera wyniosła
GalangalW
Galangal
HoraphaW
Horapha
KemangiW
Kemangi
Khanom khrokW
Khanom khrok
Leucaena leucocephalaW
Leucaena leucocephala
Limnocharis żółtyW
Limnocharis żółty
Lody tajskieW
Lody tajskie
Melonowiec właściwyW
Melonowiec właściwy
Mleczko kokosoweW
Mleczko kokosowe
Pad thaiW
Pad thai
Palczatka cytrynowaW
Palczatka cytrynowa
Pandan amarylkolistnyW
Pandan amarylkolistny
PapedaW
Papeda
Parkia wspaniałaW
Parkia wspaniała
Pasta krewetkowaW
Pasta krewetkowa
Persicaria odorataW
Persicaria odorata
Pochwiak wielkopochwowyW
Pochwiak wielkopochwowy
Ryż czarnyW
Ryż czarny
Ryż kleistyW
Ryż kleisty
SatayW
Satay
Sos ostrygowyW
Sos ostrygowy
Sos rybnyW
Sos rybny
SrirachaW
Sriracha
Tom yamW
Tom yam
Turi wielkokwiatoweW
Turi wielkokwiatowe
Wilec wodnyW
Wilec wodny